Nederlands

Administratie Assistent

Indo-Ned biedt administratieve diensten in overeenstemming met de behoeften van de klanten.

Pakket A

Kleine handlin 'pakket voor de nieuwe inschrijving het opzetten van een bedrijf, maar heeft geen activiteiten of zakelijke transacties. Onze service: rapportage fiscale vullen maandelijkse en jaarlijkse abonnementen met nul transacties.

Pakket B

Voor kleine bedrijven met aantal werknemers niet meer dan 5 personen. Onze service: fiscale rapportage diensten; vul maandelijkse rapporten en jaarlijkse belasting, en financiële bijstand rapportage aan kleine schaal. als een bonus, zullen onze medewerkers u een bezoek in een week 2 keer voor onderhoud en updates. * 1 uur / vergadering.

Pakket C

Voor middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen. Onze service: fiscale rapportage diensten; vul maandelijkse rapportages en de jaarlijkse fiscale en financiële steun rapportage aan de volledige schaal. als een bonus, zullen onze medewerkers u een bezoek 3 keer per week voor onderhoud en updates. Indien nodig, zal indo-Ned staven plaatsen in het betreffende bedrijf. * 2 uur / vergadering.

Let op: Indo-Ned administratie zal worden gerapporteerd door gebruik te maken van de nieuwste software-systeem, dus waar je ook bent, kunt u de administratie te controleren met behulp van het internet

GOEDKEURING Indo-Ned SERVICES INDONESIË

Elk bedrijf verschilt en de wensen van de klanten. Dat is de reden waarom wij met u bespreken wat hebt gedaan moet worden. Samen met u zullen wij een overzicht van onze diensten. Een overzicht van de diensten en de kosten zal altijd we naar u gestuurd voor goedkeuring.
Bedrijf Adres Indo-Ned in Indonesië

Elk bedrijf heeft behoefte aan een zakelijk adres. Indo-Ned biedt als service aan ons adres te gebruiken als uw bedrijf adres. Afhankelijk van de noodzaak kunnen wij ook uw eigen telefoonnummer dat kan worden beantwoord door onze medewerkers nodig. Uiteraard is het ook mogelijk voor onze medewerkers kunnen uw bezoekers te ontvangen, het verzorgen van uw post en andere formaliteiten af te wikkelen.

Op die manier wordt u op de hoogte houden over uw bedrijf. Onze medewerkers kunnen ook omgaan met uw boekhouding, belastingformulieren en het jaar verslag. In specifieke gevallen kan Indo-Ned onderzoek voor eigendomsrechten en behandeling permissies en licentie voor uw bedrijf te doen. Het advies van de Indo-Ned is niet beperkt tot alleen oprichting van bedrijven.