Nederlands

Hoe te beginnen in Indonesië

VAST Een PMA IN INDONESIË

Voor buitenlanders is het niet mogelijk om een ​​bedrijf in Indonesië te starten zonder een kandidaat of een PMA. Met behulp van een kandidaat betekent dat de beslissingen, formele, moeten worden gemaakt door de kandidaat. De vreemdeling is zonder rechten, wat kan leiden tot grote problemen. De gedachte van de beleggers soms niet de gedachte van een kandidaat.

Een betere oplossing is om een ​​PMA (Penanaman Modal Asing) in Indonesië te vestigen. Een PMA is een naamloze vennootschap, dan kunt u deze rechtsvorm te vergelijken, bijvoorbeeld, met een LTD (Engeland), SA (Frankrijk) of GmbH (Duitsland). Een PMA heeft delen en werken meestal met buitenlands kapitaal. De directeur kan beslissingen nemen. Het maakt niet uit of de directeur is een lokale persoon uit Indonesië of een buitenlander die in Indonesië woont.

In sommige branches is het noodzakelijk (door de Indonesische wet), die een deel van de aandelen behoren tot een lokaal bedrijf of persoon die van Indonesië. Maar in de meeste gevallen is de buitenlandse investeerder kan de meerderheid aandelen en dus ook een meerderheid van stemmen hebben.

Zodra de PMA is vastgesteld is het mogelijk om uw (eigen) bedrijf te starten en je kunt je eigen beslissingen te nemen. Als het duurt twee tot drie Monts een PMA vestigen we altijd advies aan het opstarten van een PMA voordat je land te kopen of te maken zakelijke verplichtingen. Je moet ervoor zorgen dat het bedrijf beschikt over alle licenties die het nodig heeft, anders zul je verrast zijn afterwords.

Dat is de reden waarom INDO-NED Consultancy Company zorgt er altijd voor een onderzoek van de documenten en licenties het bedrijf nodig heeft om te beginnen op een legale manier. Een lokale PT kan sneller worden vastgesteld, maar deze rechtsvorm kan alleen worden gebruikt door Indonesische bedrijven of personen. Indo-Ned Consultancy kan u helpen om uw PMA en andere documenten vast te stellen