Uw partner in ondernemend in Indonesië

Uw partner in ondernemend in Indonesië

Indo-Ned  Consultancy is opgericht in februari 2005. Mede oprichter en vertegenwoordig van Indo-Ned Consultancy, Tina Simbolon (1970),  Zij is geboren, getogen en afgestudeerd in Indonesië. Ze spreekt de taal en kent de omgangsvormen en de weg in de algemene regelgeving van Indonesië. Ook schakelt ze moeiteloos over naar de Nederlandse gebruiken.

Ruime ervaring met Indonesische regelgevingen

Samen met hele team in Nederland, Amerika en Indonesië hadden wij reeds de nodige ervaring opgedaan op het gebied van oprichten van ondernemingen, immigratie dienst,  administratie, belastingen en procedures van vergunningen. De onderneming is kleinschalig van opzet en client gericht. Met nevenvestigingen op diverse eilanden en samenwerkingsverbanden zijn wij in staat snel en correct te werken.

Een van onze activiteiten is het begeleiden van particulieren en ondernemers die zich willen vestigen in Indonesië. Samen met de Indonesische overheidsinstellingen bekijkt Indo-Ned Consultancy hoe het vestigen zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

Indo-Ned Consultancy  onderneemt om uw onderneming in Indonesië te kunnen begrijpen en te begeleiden.

Onze commerciële benaderingswijze versterkt onze reputatie van een goede management, iets dat onze cliënten op prijs stellen.

Samen met onze klanten formuleren wij van te voren de doelstellingen voor een goede management om zodoende problemen te voorkomen en efficient te werken. Om goed te kunnen adviseren krijgen onze consultants periodiek bijscholing om zodoende op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Verder werken wij nauw samen met de overheid, accountants, advocaten en notarissen. Alleen op die wijze kan de cliënt goed bedient worden.

Met onze vestiging in Nederland  en Florida, Amerika zijn wij in staat om een complete dienstverlening aan te bieden.